Om Soundful Soundfulness

Afspænding, indre ro og klarhed med lydlandskaber, lydmeditationer og lydterapi produceret af musiker, komponist og lydterapeut Gert Bach.

Viden og erfaring

På baggrund af 42 års erfaring og viden indenfor musik og lyd samt 17 års praksis og erfaring med terapi, personlig udvikling og meditation får du her virkningsfulde og kvalitetsbaserede lydfiler med lydterapi og lydmeditation, som du kan anvende i forbindelse med mange forskellige typer af tilstande og symptomer.

Lydens anvendelse

Lydlandskaber
Denne her samling af lydlandskaber, er forskellige i karakter og udtryk, og de har forskellige funktioner og effekt på det menneskelige system.

Anvendelse
De kan anvendes som stemningskabende lydkulisse, til meditation og/eller som lydterapi. Under hvert enkelt produkt står der mere præcist, hvordan du kan anvende den tilhørende lyd-fil.

Energi, vibration og resonans
Disse faktorer er i spil, når man arbejder med forskellige typer af lydrum. Det er samklangen af disse, som har en indvirkning og giver en bestemt oplevelse hos det enkelte menneske.

Om optagelserne

Syngeskåle og naturen

Her ved Soundful Soundfulness kan du købe lyd-filer baseret på forskellige lydlandskaber, der har evnen til at påvirke din krop, dit sind og din sjæl på en positiv måde, når du anvender dem ifølge anbefalingerne her på siden.

Du vil opleve lydlandskaber som bygger på lyden fra håndsmedede syngeskåle fra Tibet og Nepal, store gongs af fineste kvalitet, vindspil som er nøje stemt ud fra bestemte tonerækker og sansula, som er et smukt afstemt, blødt og velklingende instrument baseret på den afrikanske kalimba samt dybe dronelignende vocal-stemmer. Dertil kommer naturlige lydlandskaber fra naturen af vand, hav, chikader, fugle m.m.

De forskellige lydlandskaber kan både være opbygget med en specifik intention for øje, og de kan være udført med en intuitiv fornemmelse her og nu og fordrer dermed lydenes healende effekt.

På nogle af optagelserne supplerer lydkunstner Mayaya Louise Schubert med at skabe lydlandskaberne.

Kig ind på produkterne og hør mere. Her vil du kunne få en kort smagsprøve, inden du bestemmer dig.

 

Gert Bach baggrund

  • 1980’erne – til nu: Musiker og komponist.
  • 1987 – 1993: Uddannelse i musik og informatik/kommunikation på Aalborg Universitet (cand. mag.).
  • 1995 – 2005: Underviser på Musikinstituttet på Aalborg Universitet (herunder udarbejdelse af undervisnings- og forskningsmateriale i musik og lyd).
  • 2004 – 2006: Optagelse og produktion af CD’er ved Marco Sound fungerende som musiker, arrangør, komponist og producer ved egne produktioner.
  • 2005 – 2006: Tankefelt Terapeutuddannelse ved TFT-Management, Henrik Lund.
  • 2006 – 2008: Klangmassage-terapeut uddannelse (grund og udvidet) inklusiv diverse overbygningskurser i klangmassage på Nordlyscentret.
  • 2008: Pilotprojekt om klangmassagens indvirkning på det autonome nervesystem.
  • 2008 – 2010: Praktiserende klangmassage-terapeut.
  • 2010: Udarbejdelse og produktion af lydterapi-programmer i samarbejde med Ole Vadum Dahl, som er lærer og vejleder i integral spiritualitet og ophavsmand til lydterapi-programmet Masterwaves.
  • 2013 – 2014: Spirituel mentor: ID Mentoruddannelsen ved ID Academy.

Siden 2005 har Gert Bach arbejdet professionelt med lydmeditation og lydlandskaber i mange forskellige sammenhænge. Bl.a. i kirker og på kursus- og yogacentre.

Læs mere om det på www.lydenafstilhed.dk

Tilstande

Afhjælpe søvnbesvær

Afspænding af krop og sind

Berolige nervesystemet

Stressreduktion

Meditation

Jordforbindelse

Indre ro og harmoni