Floating Buddha Temple

kr. 70.00

Varenummer (SKU): 012 Kategori:

Beskrivelse

Anvendelse: Floating Buddha Temple lydlandskabet kan du f.eks. anvende til at skabe mental klarhed og solid grounding, der kan skabe en dyb forbundethed med din krop og jorden. God i forbindelse med mindfulness, meditation og til at komme ind i Nu’et. Eller bare til at læne sig ind i et eksotisk, livgivende og nærende lydlandskab.
Lyt til det via højttalere eller hovedtelefoner i moderat eller medium lydniveau. Hvis du lytter via højttalere og subwoofer og gerne vil mærke de dybe vibrationer lidt kraftigere, så sæt evt. volumen lidt højere op.

Lydlandskab: Alle lyde og lydsekvenser med syngeskåle og rørklokker er indspillet i et lydstudie med tonemester Shelley Uprichard som tekniker og Lyden af Stilhed (Mayaya Louise Schubert og Gert Bach) som lydmagere. Hertil er der på et tidspunkt tilsat lyd fra kæmpestore gongs fra et buddhistisk tempel i Thailand (se billedet) optaget af “Lyden af Stilhed”. Udenfor på taget af dette tempel står disse enorme store gongs, hvorfra de kan sende deres meget dybe toner og vibrationer ud i landsbyen og hele universet. Betagende syn og fascinerende lyd 🙂 . Ligeledes høres windchimes fra templet og rundt omkring templet, som vinden sætter i bevægelse. Som fundament under hele lydlandskabet ligger lyden af bølger fra sejllads, således at vi får et lyd-billede af et flydende buddhistisk tempel (Floating Buddha Temple).

Varighed: ca. 20 min.

Format: 2 filer – mp3-fil i høj kvalitet (256 kbps) og wav i CD kvalitet (1411 kbps, 16 bit PCM, Stereo 44100 Hz), som du kan downloade op til 3 gange. Gem den derfor på din computer, tablet og/eller mobilenhed.

Klik og hør et kort klip

NB: Filerne er til eget brug personligt og i egen virksomhed og må ikke kopieres eller videregives.
Copyright: Bach & Musart.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Floating Buddha Temple”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *