Chakra-lydmeditation (live optagelse)

kr. 10.00

Denne indspilning er en liveoptagelse med Mayaya og jeg, hvor vi spiller sammen på syngeskålene. Det er fra tiden, da vi boede i en lejlighed i Gl. Holte, så der er anden støj med på optagelsen. Den er indspillet på en lille Roland recorder med indbyggede mikrofoner, så den genererer selvfølgelig nogen egenstøj (white noise). Men det giver et godt billede af, hvordan et samspil i at skabe lydlandskaber kan udfolde sig. Her har vi haft en klar intention om at lave en energibalancering på energicentrene i kroppen.

Varenummer (SKU): 013 Kategori:

Beskrivelse

Anvendelse: Meditation. Anvend denne lydmeditation for at få forbindelse til og skabt balance i energicentrene (chakra). Eller anvend den som grundlag for din daglige meditationspraksis. Enten som en afgrænset meditation tidsmæssigt på 23-24 minutter eller som indledning, fordybelse og afspænding til en længere meditation, hvor du efterfølgende sidder i stilhed. Lyt til den ved lavt lydniveau for bare at få en fornemmelse af energien og stemningen eller ved medium lydniveau for at give et kraftigere vibrationsniveau. Det ene er ikke bedre end det andet. Det er mere et spørgsmål om, hvad der virker bedst for dig.

Lydlandskab: Består af klange fra syngeskåle, zen-skåle, gongs, sansula og vindspil (shanti). Den har en cyklisk form bevægende sig fra dybe gongs og skåle til lyst-klingende skåle og tilbage igen med afslutning med vindspil. Så du bevæger dig fra aktivering af de nedre chakras op igennem til de øvre chakras og tilbage igen ned gennem de forskellige chakras. Bevægelsen i chakras vil typisk fornemmes sådan: Rod – Hara eller Sakral – Solar plexus – Hjerte – Hals – Pineal/Pande/Tredie øje – Krone og tilbage igen. Da det er en “live” optagelse, så vil der være lidt støj fra rummet og omgivelserne.

Varighed: 23-24 min. meditation.

Format: 1fil – mp3-fil i høj kvalitet (256 kbps), som du kan downloade op til 3 gange. Gem den derfor på din computer, tablet og/eller mobilenhed.

NB: Filerne er til eget brug personligt og i egen virksomhed og må ikke kopieres eller videregives.
Copyright: Bach & Musart.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Chakra-lydmeditation (live optagelse)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *