Det resonante lydrum

kr. 120.00

Varenummer (SKU): 011 Kategori:

Beskrivelse

Anvendelse: Dette lydlandskab kan du anvende i forbindelse med meditation, bøn, fordybelse og når du har behov for at resonere med noget dybere i dig selv eller “connecte” til noget større end dig selv. Du kan også anvende lydlandskabet til at skabe nærvær, indre ro og stilhed – Lyden af Stilhed. Dvs. der hvor du genfinder din hjemmefrekvens og kontakt til dit hjertes vibration.
Lyt til det via højttalere eller hovedtelefoner i moderat eller medium lydniveau. Hvis du lytter via højttalere og subwoofer og gerne vil mærke de dybe vibrationer lidt kraftigere, så sæt evt. volumen lidt højere op.

Lydlandskab: Alle lyde og lydsekvenser er indspillet i et lydstudie med tonemester Shelley Uprichard som tekniker og Lyden af Stilhed (Mayaya Louise Schubert og Gert Bach) som lydmagere. Du får her den fineste CD-lyd, hvor der er kælet for detaljen og skabt en form, som udkrystalliserer en cyklisk helhed. Forløbet er bygget meget op, som når man hører Lyden af Stilhed live i kirkerne. Dvs. med de samme meditative instrumenter – bl.a. syngeskåle, sansula, rørklokker og gong samt klaver.

Varighed: ca. 33-34 min.

Format: 2 filer – mp3-fil i høj kvalitet (256 kbps) og wav i CD kvalitet (1411 kbps, 16 bit PCM, Stereo 44100 Hz), som du kan downloade op til 3 gange. Gem den derfor på din computer, tablet og/eller mobilenhed.

Klik og hør et kort klip

NB: Filerne er til eget brug personligt og i egen virksomhed og må ikke kopieres eller videregives.
Copyright: Bach & Musart.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Det resonante lydrum”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *