Det resonante lydrum

kr. 120.00

Tonemester Shelly Uprichard kontaktede os efter at have hørt os “Lyden af Stilhed” i Ansgarkirken, København NV., og hun ville gerne lave nogle lydoptagelser af især syngeskålene og gong. Det resulterede i to optagelser – en i selve kirken og en i et lydstudie. Det er optagelserne fra lydstudiet, som er med her, og vi er meget taknemmelige for hendes interesse og fine optagelser. Den dag fungerede teknikken perfekt, men der var udfordringer i forhold til støj fra nogle fugle, som havde placeret sig lige udenfor studiet samt en omvandrende lydproducer, der åbenbart havde behov for at gå omkring og åbne køleskabsdøren fra tid til anden. Heldigvis faldt roen ned over ham – måske syngeskålenes klang havde en effektiv indvirkning på det 🙂

Varenummer (SKU): 011 Kategori:

Beskrivelse

Anvendelse: Dette lydlandskab kan du anvende i forbindelse med meditation, bøn, fordybelse og når du har behov for at resonere med noget dybere i dig selv eller “connecte” til noget større end dig selv. Du kan også anvende lydlandskabet til at skabe nærvær, indre ro og stilhed – Lyden af Stilhed. Dvs. der hvor du genfinder din hjemmefrekvens og kontakt til dit hjertes vibration.
Lyt til det via højttalere eller hovedtelefoner i moderat eller medium lydniveau. Hvis du lytter via højttalere og subwoofer og gerne vil mærke de dybe vibrationer lidt kraftigere, så sæt evt. volumen lidt højere op.

Lydlandskab: Alle lyde og lydsekvenser er indspillet i et lydstudie med tonemester Shelley Uprichard som tekniker og Lyden af Stilhed (Mayaya Louise Schubert og Gert Bach) som lydmagere. Du får her den fineste CD-lyd, hvor der er kælet for detaljen og skabt en form, som udkrystalliserer en cyklisk helhed. Forløbet er bygget meget op, som når man hører Lyden af Stilhed live i kirkerne. Dvs. med de samme meditative instrumenter – bl.a. syngeskåle, sansula, rørklokker og gong samt klaver.

Varighed: ca. 33-34 min.

Format: 2 filer – mp3-fil i høj kvalitet (256 kbps) og wav i CD kvalitet (1411 kbps, 16 bit PCM, Stereo 44100 Hz), som du kan downloade op til 3 gange. Gem den derfor på din computer, tablet og/eller mobilenhed.

Klik og hør et kort klip

NB: Filerne er til eget brug personligt og i egen virksomhed og må ikke kopieres eller videregives.
Copyright: Bach & Musart.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Det resonante lydrum”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *