Soundful Sleeping (fald godt i søvn)

kr. 60.00

Jeg har fra begyndelsen haft den intention med lydlandskabet, at det skulle være beroligende og ikke skabe mental aktivitet. Selve sammensætningen har taget mange timer og dage at få på plads, for jeg har villet teste lydlandskabets effekt igen og igen. Formen og dermed placeringen af de forskellige klange fra instrumenterne har været noget af et puslespils-arbejde, før at jeg er blevet tilfreds med resultatet. Jeg håber du kan få glæde af lydlandskabet, hvis du har udfordringer med at falde i søvn.

Varenummer (SKU): 003 Kategori:

Beskrivelse

Anvendelse: Anvend denne lydterapi hvis du har svært ved at falde i søvn til natten. Den fremmer søvnen ved at skabe et beroligende lydbillede, som stilner sindet og dermed også tankerne. Lyt til lydterapien over højttalere ved et lavt til moderat lydniveau for at opnå det bedste resultat.

Lydlandskab: Det består af stille bølgeskvulp, drone-tone fra syngeskål og hypnotisk afspændende sansula-spil. Dernæst stille rørklokker, zen-skåle og smukke klange fra krystalsyngeskåle i forskellige størrelser.

Varighed: ca. 28-29 min.

Format: 2 filer – mp3-fil i høj kvalitet (256 kbps) og wav i CD kvalitet (1411 kbps, 16 bit PCM, Stereo 44100 Hz), som du kan downloade op til 3 gange. Gem den derfor på din computer, tablet og/eller mobilenhed.

Klik og hør et kort klip

NB: Filerne er til eget brug personligt og i egen virksomhed og må ikke kopieres eller videregives. Copyright: Bach & Musart.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Soundful Sleeping (fald godt i søvn)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *