Indre vejledning og kreativitet

kr. 50.00

Optagelsen er lavet sammen med psykoterapeut, mentor og forfatter Ole Vadum Dahl. Ole har stået for det binaurale beat, og jeg har indspillet syngeskåle og lyden af et vandløb. Ole sidder med de specielle binaurale low-noise mikrofoner på – en ved hvert øre. Dette er med til at skabe en 3D lydeffekt på hele optagelsen. Vi brugte en hel dag på at lave tre optagelser med hvert sit beat og lydlandskab.

Varenummer (SKU): 005 Kategori:

Beskrivelse

En intens lydterapi der kalder på din styrke i form af indre vejledning – den stemme eller fornemmelse, som vi ofte overhører. Den kan hjælpe dig med at genfinde en mere autentisk del af dig selv, som samtidig styrker din kreativitet.

Et intenst lydlandskab med syngeskåle over et stort frekvensspekter tilsat et vandløb fyldt med energi.

Hele sekvensen er baseret på et binauralt beat, som får dine hjernebølger til at svinge langsommere og langsommere fra alpha over theta til delta bølger. På denne måde kan dit nervesystem slappe helt af, mens du genfinder din styrke, din vejledning og din kreativitet til at kunne handle i livet.

For at få fuldt udbytte af det bineurale beat bør du lytte til lydterapien i hovedtelefoner ved behagelig moderat lydstyrke.

Varighed: ca. 25 min. – indlagt 4 min. pause efter 20 min. efterfulgt af en afsluttende klang fra syngeskål.

Format: 1 fil – mp3-fil i høj kvalitet (256 kbps), som du kan downloade op til 3 gange. Gem den derfor på din computer, tablet og/eller mobilenhed.

NB: Filerne er til eget brug personligt og i egen virksomhed og må ikke kopieres eller videregives. Copyright: Bach & Musart.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Indre vejledning og kreativitet”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *