Rodchakra meditation

kr. 70.00

Varenummer (SKU): 002 Kategori:

Beskrivelse

Anvendelse: Meditation. Anvend denne lydmeditation for at få skabt jordforbindelse og komme mere ned i kroppen. Begynd f.eks. med  3 – 4 gange om ugen til dine korte meditationsprogrammer, og fortsæt evt. senere med at anvende den som 15 minutters indgang til dine lange meditationer, hvorefter du sidder i stilhed. Lyt til meditationen over højttalere i moderat lydniveau f.eks. mens du sidder og mediterer på en stol, meditationspude eller lign. Alternativt anvend lydmeditationen som selvstændig grounding, hvor du skruer lyden op til medium, og hvis du har mulighed for det, så sæt en subwoofer til for at mærke de fyldige dybe vibrationer ud i gulvet og ind i din krop.

Lydlandskab: Det består af naturlyde fra insekter (chikader m.fl.), en dyb stemmeagtig dronelyd, enkelte lyde fra jordens indre og meget dybe klange fra store syngeskåle.

Varighed: 15 min. meditation.

Format: 2 filer – mp3-fil i høj kvalitet (256 kbps) og wav i CD kvalitet (1411 kbps, 16 bit PCM, Stereo 44100 Hz), som du kan downloade op til 3 gange. Gem den derfor på din computer, tablet og/eller mobilenhed.

Klik og hør et kort klip

NB: Filerne er til eget brug personligt og i egen virksomhed og må ikke kopieres eller videregives.
Copyright: Bach & Musart.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Rodchakra meditation”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *