Selv-healing (meditation)

kr. 60.00

Optagelsen er lavet sammen med psykoterapeut, mentor og forfatter Ole Vadum Dahl. Ole har stået for det binaurale beat, og jeg har indspillet syngeskåle og drone. Ole sidder med de specielle binaurale low-noise mikrofoner på – en ved hvert øre. Dette er med til at skabe en 3D lydeffekt på hele optagelsen. Vi brugte en hel dag på at lave tre optagelser med hvert sit beat og lydlandskab.

Beskrivelse

Selv-healing er en sekvens med syngeskåle i forskellige størrelser og klange med en kontinuerlig drone-klang i form af et “OM” (AUM-lyd). Du kan f.eks. bruge den, når du mediterer, eller når du har et akut behov for at få nervesystemet til at falde til ro. Ved generel angst og uro kan denne lydmeditation have en beroligende virkning.

Hele sekvensen er baseret på et binauralt beat, som får dine hjernebølger til at svinge langsommere og langsommere fra alpha over theta til delta bølger. På denne måde kan dit nervesystem slappe helt af og en healing eller selvhealingsproces sættes igang.

For at få fuldt udbytte af det bineurale beat bør du lytte til lydterapien i hovedtelefoner og gerne bare ved lav til middel-lav lydstyrke.

Varighed: ca. 25 min. – indlagt 4 min. pause efter 20 min. efterfulgt af en afsluttende klang fra syngeskål.

Format: 1 fil – mp3-fil i høj kvalitet (256 kbps), som du kan downloade op til 3 gange. Gem den derfor på din computer, tablet og/eller mobilenhed.

NB: Filerne er til eget brug personligt og i egen virksomhed og må ikke kopieres eller videregives.
Copyright: Bach & Musart.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Selv-healing (meditation)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *