Sound of Andalusia

kr. 20.00

14 dage i Tolox-bjergene i Andalusien er ganske betagende og meget afslappende. Disse bjerge i Spanien kan noget helt særligt med hensyn til smukke udsigter, beroligende lydlandskaber og kraftfulde energicentre. Jeg fandt mit eget lille sted til daglig meditation med udsigt længere ind i bjergene. Men tag ikke fejl for lige så sfærisk landskabet klinger lige så powerfuldt kan det være, når spanske musikere kommer forbi og spiller deres folkemusik. Her kan du lytte lidt til det hele i og omkring Hotel Cerro De Hijar. Alle sanser vækkes, og så serverer de ovenikøbet de mest fantastiske gourmet retter.

Varenummer (SKU): 009 Kategori:

Beskrivelse

Anvendelse: Anvend dette lydlandskab, som et healende klangtæppe, der lægger sig vel til rette i din stue, terrasse eller dit kursuslokale. Lyt til lydlandskabet over højttalere ved et moderat til medium lydniveau for at skabe en behagelig og afslappende baggrundsstemning.

Lydlandskab: En lydkulisse af egne lydoptagelser af naturen rundt i Tolox-bjergene i Andalusien, Spanien. Varme, vind, sommer, regnvejr, klokker fra geder, fugle, insekter, fontæne tilsat syngeskåle og zenskåle. Hertil en lille sekvens af noget lokal musik, som er typisk for området. Billedet er ude i bjergene oven over Tolox.

Varighed: ca. 8 min. (lad den gerne køre i “loop”)

Format: 2 filer – mp3-fil i høj kvalitet (256 kbps), som du kan downloade op til 3 gange. Den ene er blevet normaliseret (filen med “norm” i navnet), således at lydniveauet er kraftigere. VÆR OPMÆRKSOM PÅ DET INDEN AFSPILNING. Gem dem på din computer, tablet og/eller mobilenhed.

NB: Filerne er til eget brug personligt og i egen virksomhed og må ikke kopieres eller videregives. Copyright: Bach & Musart.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sound of Andalusia”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *