Sound of Hua Hin Pranburi

kr. 30.00

Vi er i Thailand i Hua Hin provinsen – nærmere bestemt Pranburi stranden ved Away Hua Hin Resort. Optagelsen er sammensat af lydkulisser fra vandringer omkring Resortet og ud til stranden samt gåture i nærområdet. Det er første gang, vi er i Thailand, og vi bliver ret hurtigt dybt fascineret af den meget karakteristiske fuglelyd “coo coo”, som man kan høre på optagelsen. Det er en Cuckoo eller Koel fugl, som er en asiatisk gøg. Hvilket lydlandskab der udspiller sig for os. Sanserne bliver fuldt ud aktiveret og stimuleret, og så gør det jo heller ikke noget, at der serveres den særdeles god cappuccino ved den nærliggende lille fiskerby. Mayaya spiller smukt på sansula på helt mantra-agtig vis, mens jeg spiller på syngeskåle.

Varenummer (SKU): 007 Kategori: Tags: , , ,

Beskrivelse

Anvendelse: Anvend dette lydlandskab, som et eksotisk klangtæppe, der lægger sig vel til rette i din stue, terrasse eller dit kursuslokale. Lyt til lydlandskabet over højttalere ved et moderat til medium lydniveau for at skabe en behagelig og afslappende baggrundsstemning.

Lydlandskab: Det består af en drone-tone fra syngeskål og stille og enkelt sansula-spil suppleret med enkelte syngeskåle. Bagved ligger en lydkulisse af egne optagelser af naturen i Hua Hin provinsen ved Pranburi stranden i Thailand. Billedet er ved Away Hua Hin Resort. Lydkulissen er mixet lidt tilbage i lydbilledet (modsat Sound of Koh Chang).

Varighed: ca. 15-16 min. (lad den gerne køre i “loop”)

Format: 2 filer – mp3-fil i høj kvalitet (256 kbps), som du kan downloade op til 3 gange. Den ene er blevet normaliseret og filtreret (lydfil med navnet “filter-norm”), så du får en kraftigere og bedre lyd med mindre baggrundsbrummen. VÆR OPMÆRKSOM PÅ LYDSTYRKEN INDEN AFSPILNING. Der ligger en tilsvarende lydfil i wav-format. Gem dem på din computer, tablet og/eller mobilenhed.

Klik og hør et kort klip

NB: Filerne er til eget brug personligt og i egen virksomhed og må ikke kopieres eller videregives. Copyright: Bach & Musart.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sound of Hua Hin Pranburi”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *