Sound of Koh Chang

kr. 30.00

Her er vi igen i Thailand – men denne gang på den store ø “Koh Chang”. Det er tydeligt at høre på fuglestemmernes eksotiske klang, at vi er ved mangroven og junglen. Og lydkulisserne stammer da også fra vandringer gennem disse dybt fascinerende landskaber. Hertil tilsættes lydvandringer omkring Resortet med lyde fra flagermus, fontæner, bølger, vindspil, frøer og cikader. Mayaya spiller på sansula og jeg på syngeskåle. Ind i mellem på opholdet bliver lydkulissen så massivt mættet af lyd (især fra meget kraftige cikader ved middagstid), at vi må indenfor og hvile ørerne. (Gert troede først, at det var bilalarmer, der gik igang – ha ha) 🙂

Varenummer (SKU): 008 Kategori:

Beskrivelse

Anvendelse: Anvend dette lydlandskab, som et eksotisk klangtæppe, der lægger sig vel til rette i din stue, terrasse eller dit kursuslokale. Lyt til lydlandskabet over højttalere ved et moderat til medium lydniveau for at skabe en behagelig og afslappende baggrundsstemning.

Lydlandskab: Det består af en drone-tone fra syngeskål og stille og enkelt sansula-spil suppleret med enkelte syngeskåle. Bagved ligger en lydkulisse af egne optagelser af naturen på øen Koh Chang i Thailand. Billedet er i Mangroveskoven, som ligger side om siden med junglen på øen. Lydkulissen er mixet lidt frem i lydbilledet (modsat Sound of Hua Hin).

Varighed: ca. 14-15 min. (lad den gerne køre i “loop”)

Format: 2 filer – mp3-fil i høj kvalitet (256 kbps), som du kan downloade op til 3 gange. Dene ene er blevet filtreret (lydfilen med “filter” i navnet), således at du får en bedre lyd med mindre baggrundsstøj i form af brummen og hvid støj. Gem dem på din computer, tablet og/eller mobilenhed.

NB: Filerne er til eget brug personligt og i egen virksomhed og må ikke kopieres eller videregives. Copyright: Bach & Musart.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sound of Koh Chang”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *