Stress ned

kr. 30.00

Varenummer (SKU): 004 Kategori:

Beskrivelse

Tag en kort pause på 10 minutter i en stresset hverdag, hvor du lytter til dette lydlandskab. Lyden af et vandløb og syngeskåle med forskellige frekvenser får dit system ned i gear, og gør det muligt for dig at spænde af og slippe stress og bekymringer.

Lyt til det i hovedtelefoner ved lav lydstyrke, så du fornemmer roen fra lydlandskabet, mens du faktisk er til stede på dit arbejde uden at gøre noget. Du kan også anvende stress-ned-lydlandskabet, når du kommer hjem fra en stresset arbejdesdag og på vej hjem i toget eller bussen.

Der er indlagt en kort sekvens af et bineuralt beat, som du kun får fuld udnyttelse af ved at lytte til det i hovedtelefoner. Det bineurale beat er to forskellige toner, en i hver side, som kun svagt antydes. Dette påvirker dine hjernebølger til at svinge langsommere ned i alpha og theta niveau, og får dig til at slappe mere af.

Varighed: ca. 10 min.

Format: 1 fil – mp3-fil i høj kvalitet (256 kbps), som du kan downloade op til 3 gange. Gem den derfor på din computer, tablet og/eller mobilenhed.

NB: Filerne er til eget brug personligt og i egen virksomhed og må ikke kopieres eller videregives. Copyright: Bach & Musart.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Stress ned”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *