Stress ned

kr. 30.00

Optagelsen er lavet sammen med psykoterapeut, mentor og forfatter Ole Vadum Dahl. Ole har stået for det binaurale beat, og jeg har indspillet syngeskåle og lyden af et vandløb. Ole sidder med de specielle binaurale low-noise mikrofoner på – en ved hvert øre. Dette er med til at skabe en 3D lydeffekt på hele optagelsen. Vi brugte en hel dag på at lave tre optagelser med hvert sit beat og lydlandskab.

Varenummer (SKU): 004 Kategori:

Beskrivelse

Tag en kort pause på 10 minutter i en stresset hverdag, hvor du lytter til dette lydlandskab. Lyden af et vandløb og syngeskåle med forskellige frekvenser får dit system ned i gear, og gør det muligt for dig at spænde af og slippe stress og bekymringer.

Lyt til det i hovedtelefoner ved lav lydstyrke, så du fornemmer roen fra lydlandskabet, mens du faktisk er til stede på dit arbejde uden at gøre noget. Du kan også anvende stress-ned-lydlandskabet, når du kommer hjem fra en stresset arbejdesdag og på vej hjem i toget eller bussen.

Der er indlagt en kort sekvens af et binauralt beat, som du kun får fuld udnyttelse af ved at lytte til det i hovedtelefoner. Det binaurale beat er to forskellige toner, en i hver side, som kun svagt antydes. Dette påvirker dine hjernebølger til at svinge langsommere ned i alpha og theta niveau, og får dig til at slappe mere af.

Varighed: ca. 10 min.

Format: 1 fil – mp3-fil i høj kvalitet (256 kbps), som du kan downloade op til 3 gange. Gem den derfor på din computer, tablet og/eller mobilenhed.

NB: Filerne er til eget brug personligt og i egen virksomhed og må ikke kopieres eller videregives. Copyright: Bach & Musart.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Stress ned”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *